Catalunya Diari

Aquests són els 10 millors col·legis de Catalunya

Factors com l'atenció personalitzada dels alumnes o l'ensenyament bilingüe ajuden a determinar el grau de qualitat de les escoles

S'ha valorat el model d'ensenyament, l'oferta educativa i els mitjans materials de cada escola   | CatalunyaDiari.cat

L'oferta d'idiomes, el reconeixement extern, o l'avaluació de l'alumnat són alguns dels criteris que s'analitzen a l'hora de determinar la qualitat de les escoles. El diari 'El Mundo', que durant 20 edicions ha analitzat els millors centres educatius d'Espanya, ja ha elaborat la llista dels col·legis més destacats d'aquest curs 2018/2019 de tot el país. A continuació et mostrem els deu millors col·legis de Catalunya, tenint en compte el model d'ensenyament, l'oferta educativa i els mitjans materials.

Els col·legis més excel·lents de Catalunya segons 'El Mundo'

1. Montserrat, a Barcelona

Col·legi Montserrat
El col·legi Montserrat imparteix anglès, francès, alemany i xinès | Col·legi Montserrat

 

Aquest col·legi de Barcelona, situat a l'avinguda Vallvidrera, és el millor col·legi català segons aquest rànquing. Es tracta d'una escola referent mundialment pels seus innovadors programes formatius, en què segueixen la Teoria de les Intel·ligències Múltiples de Garder aplicada a l'aula, segons el marc de l'ensenyament per la Comprensió (Project Zero Harcard). És un col·legi concertat, mixt i religiós, i el preu del seu batxillerat és de 517 euros al mes. Entre la seva oferta d'idiomes es troba l'anglès, el francès, l'alemany i el xinès.

2. Ágora, a Sant Cugat del Vallès

Col·legi Ágora Sant Cugat
El col·legi Ágora Sant Cugat té alumnes de 64 nacionalitats diferents | Col·legi Ágora Sant Cugat

 

Està caracteritzat per la seva innovació educativa i l'atenció personalitzada dels alumnes. Aquest col·legi de Sant Cugat del Vallès, Barcelona, situat a Ferrer i Guàrdia, fomenta una educació integral, en què totes les àrees de l'aprenentatge tenen un pes destacat. Ágora Sant Cugat és privat, mixt i laic, i el seu preu ronda entre els 305 i els 730 euros al mes. Aquest centre de vocació internacional té alumnes de fins a 64 nacionalitats i ofereix cursar el batxillerat internacional.

3. Montessori Palau, a Girona

Col·legi Montessori Palau
El col·legi Montessori Palau segueix la seva pròpia metodologia | Col·legi Montessori Palau

 

Aquest col·legi de Girona, situat al Camí Vell de Fornells, segueix la metodologia i pedagogia de l'educadora María Montessori. Aquest centre promou les qualitats de persona en cada alumne com a éssers irrepetibles, orientant-los i acompanyant-los en el desenvolupament de les seves potencialitats. El col·legi és privat, laic i mixt, i el seu preu se situa entre 468 i 639 euros al mes.

4. La Miranda, a Sant Just Desvern

Col·legi La Miranda
El col·legi La Miranda fa ús de la tecnologia Apple  | Col·legi La Miranda

 

La Miranda és un col·legi de Sant Just Desvern, de la província de Barcelona. Se situa al carrer Canigó, i ha estat reconegut com a Apple Distinguished School per la seva innovació, lideratge i excel·lència educativa. En aquest col·legi s'empra la tecnologia Apple com un mitjà per fomentar la creativitat, la col·laboració i el pensament crític. Ofereix batxillerat dual i una gran oferta lingüística. És privat, laic i mixt i el seu preu va dels 562 als 672 euros al mes.

5. Virolai, a Barcelona

Col·legi Virolai
El col·legi Virolai és un centre concertat, laic i mixt  | Col·legi Virolai

 

Situat a Barcelona, el col·legi Virolai se centra en la superació personal i ajuda als seus alumnes a conèixer les seves aptituds i interessos, i els estimulen a créixer. Com a novetat, aquest any han posat en marxa un batxillerat que forma els alumnes més enllà de les proves d'accés a la universitat, que els proposa projectes relacionats amb la vida real. És un centre concertat, laic i mixt, i el preu del seu batxillerat és de 466 euros al mes.

6. La Vall, a Cerdanyola del Vallès

Col·legi La Vall
El col·legi La Vall és només per a nenes  | Col·legi La Vall

 

La Vall és un col·legi femení de Bellaterra, Cerdanyola del Vallès. Els valors d'aquest centre del grup Institució Familiar d'Educació es fonamenten en l'humanisme cristià i la integració personal. S'organitzen diferents accions socials, a causa de la seva missió educativa. El seu preu és de 530 euros al mes en batxillerat. Les escoles d'aquesta institució van ser promogudes per pares de família afins al missatge de l'Opus Dei.

7. Les Alzines, a Girona

Col·legi Les Alzines
El col·legi Les Alzines permet a les seves alumnes cursar alguns trimestres a Irlanda | Col·legi Les Alzines

 

Aquest col·legi femení de La Creu de Palau, Girona, es caracteritza per la formació continuada, el treball en equip, les noves metodologies didàctiques i la participació activa en els avenços educatius. Les seves estudiants de 6è de Primària i 2n d'ESO poden cursar un dels trimestres escolars a Irlanda. El seu preu de batxillerat és de 510 euros al mes i és un col·legi concertat, femení i obra de l'Opus Dei.

8. IPSI, a Barcelona

Col·legi IPSI
El col·legi IPSI de Barcelona aposta per la formació musical  | Col·legi IPSI

 

Aquest col·legi de Barcelona aposta per ensenyar als seus alumnes a escriure amb la cal·ligrafia script, no amb la tradicional lletra lligada. Fomenten la comprensió lectora i també aposten per una formació musical. Des de 3r de Primària, els estudiants aprenen un instrument de corda, que se suma a la pràctica de cant coral. Es tracta d'un centre concertat, laic i mixt, i el seu preu de batxillerat és de 500 euros al mes.

9. La Salle Bonanova, a Barcelona

La Salle Bonanova
La Salle Bonanova completa la seva formació acadèmica amb el Batxillerat internacional  | La Salle Bonanova

 

La Salle Bonanova, de Barcelona, està immersa en un procés d'innovació metodològica de tipus competencial en totes les àrees. Es tracta d'un col·legi religiós, que segueix l'acció de Joan Baptista de la Salle, i també concertat i mixt. El preu se situa entre 107 i 398 euros al mes i completa la seva oferta acadèmica amb Batxibac, Batxillerat internacional, i escola d'idiomes i de música.

 

10. Padre Damián SS. CC., a Barcelona

Col·legi Padre Damián SS. CC.
El col·legi Padre Damián SS. CC. ofereix la possibilitat de cursar el Batxillerat Dual  | Col·legi Padre Damián SS. CC.

 

El col·legi Padre Damián SS. CC. ofereix la possibilitat de cursar en paral·lel el Batxillerat Dual, en què les classes s'imparteixen des de 3r d'ESO en anglès i en línia per part de professors natius. És un col·legi concertat, religiós i mixt. El preu d'aquest col·legi, situat a l'avinguda Vallvidrera de Barcelona, és de 372 euros en batxillerat. 


Comentaris
TeresaL'
L'ESCOLA MÉS BONA A BARCELONA ÉS " A U L A "

envia el comentari