Catalunya Diari

La Diputació de Lleida elimina pràcticament les subvencions en els comptes del 2020

Un 42% del total, uns 37 milions, es destinaran directament als ajuntaments i consells comarcals, més d'1 milió d'euros que el 2019

El govern de la Diputació de Lleida d'ERC i JxCat ha reduït «al mínim» la concessió directa de subvencions amb el projecte de pressupostos 2020 i gairebé la totalitat es distribuiran mitjançant processos de concurrència competitiva.

 

Tot i això, els comptes reserven 600.000 euros per a despeses extraordinàries justificades dels ajuntaments però serà un equip tècnic qui valori les peticions. Tal com va avançar l'ACN, el pressupost de la diputació lleidatana per al 2020 ascendeix a 133,8 milions d'euros, un 3,3% més que el del 2019.

 

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

 

La Diputació preveu 15,2 milions d'euros d'inversió directa al territori

Un 42% del total, uns 37 milions, es destinaran directament als ajuntaments i consells comarcals, més d'1 milió d'euros que el 2019. La Diputació preveu 15,2 milions d'euros d'inversió directa al territori, que es preveu augmentar amb el romanent del pressupost del 2019 en uns altres 10 milions d'euros per al desplegament de la fibra òptica. La lluita contra el despoblament, la sostenibilitat i cobrir vacants de personal, són altres de les prioritats.

 

També et poden interessar...Comentaris

envia el comentari