Catalunya Diari

Ja estan disponibles els packs de la Colla Forasters de l’Aplec del Caragol

Els visitants poden viure la festa com un collista més

Aplec del caragol | Cedida

Els visitants del XL Aplec del Caragol de Lleida, que se celebra del 31 de maig al 2 de juny, tenen ja disponibles els diferents packs oficials per gaudir la festa des de dins, com un collista més, a través de la Colla Forasters. El ventall d'opcions és ampli i van des dels 19,50 euros del Minipack Bàsic de Dia, fins a preus entre 142 i 167 euros pels packs de cap de setmana per a dues persones (amb 1 nit d'hotel inclosa).

Les reserves es poden fer des d'ara mateix a través de les oficines de l'agència oficial de la Fecoll, Azul Marino Viatges o a https://www.viajesazulmarino.com/aplec-del-caragol-2019. L'oferta va des dels packs de dia, fins a packs pel restaurant del recinte, passant pels packs weekend.

  • NOU SERVEI DE LLEIDADIARI: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Paquets per ser de la colla Forasters

Les opcions comencen amb el Minipack Bàsic que permet, per només 19,50 euros, formar part de la festa gastronòmica lleidatana. És un pack de dia que inclou el barret de penyista, una tapa/degustació de caragols amb beguda, una degustació de cervesa/refresc en 3 colles diferents, un tiquet del tren turístic i l'entrada lliure a alguns monuments de la ciutat.

Els altres packs de dia són el Bàsic, que per 28 euros ofereix el mateix més una samarreta unisex de visitant oficial de l'Aplec; el Minipack Menú que inclou degustació de cervesa/refresc en tres colles diferents, un dinar-menú al Restaurant de l'Aplec Forasters, un barret de penyista, una degustació/tapa caragols amb beguda, un tiquet del tren turístic i l'entrada lliure a alguns monuments. Tot per 36 euros els adults i 23 euros els infants.

A més, hi ha el Pack Intermig amb samarreta unisex, "panyoleta", barret, dinar-menú al restaurant de la colla Forasters, degustació en tres colles diferents, tiquet del tren turístic i entrada lliure a alguns monuments per 45 euros -adults i 32 euros -infants. Finalment, el Pack de dia Complet de la Colla Forasters inclou el mateix que el Pack Intermig més un tastet de caragols amb beguda. El preu, 53 euros -adults i 40 euros-infants.

Pack Weekend

Pels que no en tinguin prou amb un dia de festa, poden optar pels packs de caps de setmana. El bàsic, que inclou el Minipack bàsic més una nit d'Hotel (dormir i esmorzar), va dels 142 als 145 euros. El pack weekend standard oscil·la entre 159 i 162 euros i consta del Pack bàsic més una nit d'Hotel (amb dormir i esmorzar). El preu és per a dues persones en habitació doble a triar entre l'Hotel Nastasi, l'Hotel Zenit i l'Hotel Acta Rambla. El preu inclou l'IVA, però no la taxa turística.

Pack Restaurants a la colla Forasters

Aquest paquet dóna l'opció de dinar al restaurant de l'Aplec de la colla Forasters, dissabte i diumenge, o bé sopar el dissabte. També es poden fer tastets de caragols per 8 euros. Pel que fa als menús, hi ha quatre opcions: Un menú per 25 euros (11 euros el menú infantil) o un paquet que, a més del menú per dinar o sopar, dóna consumició dins tres colles i el barret de collista. 

El preu és de 30 euros pels adults i 16 pels infants. Finalment, dues opcions més. Un menú degustació de caragols (30 euros pels adults i 11 pels infants) i un menú degustació de caragols, més consumició en tres colles i el barret de penyista. Tot per 33 euros els adults i 11 els infants.


Comentaris

envia el comentari