Catalunya Diari

Dissenyen un joc de taula inspirat en Lleida ciutat

Els seus carrers, places, celebracions i esdeveniments icònics n'esdevenen els protagonistes

Neix LleidaCity, un joc de taula ambientat en la ciutat de Lleida on els seus carrers, places i passejos icònics n’esdevenen protagonistes. El projecte ha estat impulsat per un grup de joves emprenedors, encapçalats pel lleidatà Roger Masip, l’Oriol Farràs i el Jordi Noguera, ideòlegs de la iniciativa.
 

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

LleidaCity pretén rendir homenatge a la ciutat de Lleida on l’objectiu del joc és passar una bona estona coneixent els llocs, festes i esdeveniments més emblemàtics de la ciutat. Tots els elements del joc com les fitxes, les cartes, els bitllets i el tauler han estat creats especialment per a la ciutat de Lleida.

Neix LLEIDACITY, Un joc de taula ambientat en la ciutat de Lleida. Imatge d'arxiu
Neix LLEIDACITY, Un joc de taula ambientat en la ciutat de Lleida | LleidaDiari.cat

Neix d'una experiència personal

LleidaCity neix d’una experiència personal dels seus impulsors. Fa uns anys, un dels creadors de LleidaCity va realitzar un joc de taula ambientat en una residència universitària per regalar a un amic. Ara farà un any, i vist que serien unes festes nadalenques «a casa», va portar que el que va ser un regal a un amic acabés convertint-se en un projecte realitzant 2 jocs de taula totalment personalitzats per a les ciutats d’Olot i Berga.
 

Els impulsors del joc creuen fermament que un joc de taula ambientat a Lleida, que parla de les seves costums i dels seus llocs emblemàtics, cobreix un buit en el mercat lúdic de proximitat i pot ser un bon regal per aquest Nadal, perfecte per passar-lo en família. Més enllà de crear un joc personalitzat apte per totes les edats, LleidaCity és una topogràfica per conèixer millor la ciutat, els seus entorns i les seves tradicions. LleidaCity sortirà a la venda aquest mes d’octubre on podrà ser reservat de forma totalment gratuïta. Els jocs es produiran sota comanda en funció de les reserves realitzades.
 

La producció del joc és ecofriendly 100%, és a dir, reciclable en la seva totalitat ja que s’ha elaborat amb cartró, fusta i paper. A més a més, la seva producció és de proximitat ja que està fabricat a Barcelona. Per altra banda, una part dels beneficis que es recullin de la venda de LleidaCity es destinaran tant a La Marató de TV3 d’enguany, contra la salut mental com en totes les associacions de la ciutat que han volgut col·laborar.
 

Els impulsors ens hem marcat l’objectiu d’arribar al màxim de llars possibles de Lleida ja que després d’una gran acollida en l’any anterior amb les ciutats de Berga i Olot, l’Oriol i el Jordi van decidir fundar YOURCITY amb la intenció de fer el mateix amb diferents ciutats del territori català.


Comentaris

envia el comentari