Catalunya Diari

Diversos 'drones' sobrevolen el Magical Media

Diversos 'drones' sobrevolen el Magical Media| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 La tinenta d’alcalde Montse Mínguez ha donat la benvinguda als participants i els ha animat a continuar amb aquesta activitat lúdica per crear afició i perquè s’hi puguin desenvolupar línies de negoci i activitat empresarial. Els participants són procedents de diferents indrets de l’estat i durant el matí han fet un taller pràctic, a càrrec d’Andreu Ibánez i Òscar Clotet. En aquest curs se’ls ha facilitat informació per a principiants per poder adquirir un drone i sobre les tècniques de muntatge. Després s’han fet un vols de demostració amb les aeronaus en miniatura, helicòpters i avionetes, que han volat per sobre de l’aparcament del Magical de forma autònoma i que també es poden programar amb diferents aplicacions.
 
En aquesta ocasió, la trobada inclourà una demostració pràctica del transport d’un desfibril·lador cardíac en un cas d’emergència mitjançant un Drone. Així, a la tarda, es farà el vol i es gravarà l’enviament d’aquest desfibril·lador per atendre un malalt amb aturada cardíaca. D’aquesta manera, es desenvolupen altres aplicacions per a aquests aparells, que normalment s’utilitzen per fer fotos aèries, lluitar contra els incendis o analitzar la composició dels sòls, entre altres.
 
Lleida Drone neix com a activitat paral·lela a la Lleida Magical Lan Party, organitzada per Save the Party i patrocinada per Ponent 2002, empresa de tecnologies de la informació que està al Parc. L’objectiu de Lleida Drone és crear una comunitat que desenvolupi activitats vinculades amb els Drone.


Comentaris

envia el comentari