Catalunya Diari

El docent Francisco Castaño ofereix una ‘masterclass’ a Lleida sobre la prevenció de males conductes

La xerrada es retransmetrà en directe des del Magical Media

Imatge del cartell
Imatge del cartell | LleidaDiari.cat

El docent i orientador familiar Franicsco Castaño protagonitza aquest dimarts una nova trobada digital amb els alumnes d'ILERNA Online, que podran seguir la masterclass en directe via streaming a través del Campus Virtual. L'acte es durà a terme a les instal·lacions del centre de producció audiovisual lleidatà, Magical Media, fruit d'un acord de col·laboració amb el centre d'FP a distància ILERNA Online. 

Francisco Castaño és professor d'Educació Secundària i imparteix conferències centrades en l'educació de nens i adolescents tractant temes com els trastorns de conducta o els problemes d'addicció. A més, és coautor del llibre «Aprender a educar. Evitar el mal comportamiento y el fracaso escolar», juntament amb Pedro García Aguado, expresentador del programa de televisió «Hermano Mayor». 

Es tracta de la cinquena 'Cita Onliner' que s'impulsa des d'ILERNA Online, una iniciativa que busca aportar un valor afegit a la formació que el centre d'FP a distància lleidatà ofereix als seus alumnes. No obstant això, la d'aquest dimarts no serà la primera vegada que Francisco Castaño ofereix els seus coneixements a Lleida.

Concretament, fa unes setmanes va visitar Alpicat on va oferir una conferència en la qual plantejava com fer dels nostres fills persones felices. En aquest cas, no ho va fer i sol i es va servir de la companyia de Pedro García Aguado, conductor del programa televisiu «Hermano Mayor». La xarrada va proporcionar idees per prevenir el fracàs escolar, trastorns de conducta i de consum de drogues, aconseguir que els nens i joves esdevinguin persones felices, autònomes, responsables, riques en valors, etc. 

Així doncs, totes aquelles persones apassionades de l'educació i amb ganes de conèixer noves eines que ajudin a trobar el camí adequat envers com tractar els nens i adolescents, no es poden perdre la cita, en aquesta ocasió, de la mà del centre ILERNA Online. No cada dia es presenta una oportunitat d'aquest tipus a la teva ciutat, no ho dubtis, aprofita i gaudeix i aprèn amb un professional i referent de l'educació al nostre país.


Comentaris

envia el comentari