Catalunya Diari

Dos detinguts a Ponts per cinc robatoris amb força

Dos detinguts a Ponts per cinc robatoris amb força| Redacció

 La matinada de dilluns, un veí de Ponts va trucar als Mossos per alertar que unes persones estaven forçant la porta d'un bar de la mateixa població. Una patrulla va arribar ràpidament al bar, just en el moment que marxava precipitadament del lloc un turisme. El vehicle escàpol va ser interceptat poc després pels agents i van comprovar que estava ocupat únicament pel conductor.
 
Els agents el van identificar i dins el vehicle van trobar potes de cabra, tornavisos, dos telèfons mòbils i peces de roba de color fosc. Davant dels indicis trobats i després de comprovar que el bar presentava la porta forçada es va procedir a la detenció de Auras Stanel H.
 
Al mateix temps que es feia la detenció es va tenir coneixement que un altre bar, proper al que havia estat violentat, també havia patit un robatori. En aquest, després de trencar la finestra, sí que havien arribat a forçar les màquines escurabutxaques. A més els testimonis recollits deien que els autors eren dues o tres persones.
 
Immediatament es va iniciar un dispositiu de recerca per evitar la seva fugida de la població. Hores més tard, i gràcies a la informació donada per veïns que tenien coneixement dels fets, es va identificar a Marius Anton R en l'aparcament d'un bar de Ponts. Va resultar que tenia tres ordres judicials pendents de detenció i nombrosos antecedents per robatoris amb força. Tot apuntava que es tractaria d'un segon implicat en els robatoris. A més, Marius Anton R, havia intentat robar un turisme i un camionet de l'exterior d'una empresa per tal de fugir, un cop va constatar que el seu company havia estat detingut. És per això que també se l’imputa la presumpta autoria de dos temptatives de robatori i furt d’ús de vehicle.
 
La investigació oberta també ha permès imputar als detinguts la presumpta autoria de tres robatoris més a casetes d'horta del terme municipal, comesos la mateixa matinada, d'on van sostreure diverses eines de treball utilitzades per forçar els bars.
 
La investigació continua oberta i no es descarta noves detencions. Els detinguts passaran avui a disposició judicial davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Solsona.Comentaris

envia el comentari