Catalunya Diari

Dos detinguts per quatre robatoris amb força a Lleida

Dos detinguts per quatre robatoris amb força a Lleida| Redacció

 L’actuació policial es va iniciar el passat 18 de setembre, arran d’un control de seguretat ciutadana que agents de la guàrdia urbana van muntar a l’avinguda Prat de la Riba de Lleida. Els policies van aturar un turisme, ocupat per dues persones, que transportava dues plaques de vitroceràmica amb els cables tallats. Atès la possible procedència il·lícita dels electrodomèstics, els agents van comissar-los temporalment i van posar els fets en coneixement dels Mossos d’Esquadra.
 
Després de diverses indagacions, els mossos van constatar que les esmentades plaques havien estat sostretes en un robatori amb força, comés el 16 de setembre en un edifici del carrer Sant Martí de Lleida. A més de les dues plaques, els lladres també van sostraure cablejat de coure i forns de cuina. 
 
La investigació va concloure a principis d’aquesta setmana amb la detenció dels dos presumptes autors del robatori. Als detinguts també se’ls imputen altres dos robatoris amb força. Un es va cometre de manera similar al mateix edifici, el 20 de setembre, i l’altre el 27 del mateix mes en una botiga del carrer Sant Antoni de Lleida. En aquest segon fet, els lladres van sostraure material electrònic valorat en més de 18.000 euros.
 
Pel que fa a l’home detingut el dia 2, també se’l relaciona amb un quart robatori amb força, comés hores abans de la seva detenció en un bar del carrer Camp de Mart de Lleida. En aquesta ocasió el lladre va sostraure la recaptació de la caixa enregistradora.
 
Els detinguts, que tenien nombrosos antecedents, van passar el 3 d’octubre a disposició judicial al jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia a Lleida.


Comentaris

envia el comentari