Catalunya Diari

Dos detinguts per quinze robatoris amb força en establiments i domicilis de Lleida

Dos detinguts per quinze robatoris amb força en establiments i domicilis de Lleida| Redacció - Fotografia: L. Biela

 Les detencions són el resultat d’una investigació oberta durant el mes d’octubre arran d’un degoteig de robatoris amb força en bars, restaurants i empreses de la ciutat de Lleida, comesos amb un modus operandi molt similar. En els diferents casos, els lladres forçaven la porta de l’establiment o realitzaven un butró des de l’escala comunitària de l’edifici del costat. Un cop a l'interior, forçaven les màquines escurabutxaques, de tabac i les caixes registradores. En alguna ocasió també havien sostret televisors i maquinària lleugera d’hostaleria.
 
La investigació va permetre localitzar i detenir el passat dimarts als dos principals implicats amb els fets.
 
Als detinguts se’ls inculpa l’autoria de set robatoris en bars i restaurants, un robatori en una empresa de serveis laborals, un robatori en un despatx d’enginyeria, un robatori en un rentador de vehicles i un robatori en un camió de repartiment de queviures.
 
Un cop detinguts, els agents van trobar indicis que relacionaven Miguel David CS i Nordin K amb quatre robatoris més, comesos en pisos de Lleida. Dos dels fets es van produir a l’agost i els altres dos al novembre. Per entrar als domicilis forçaven la porta d’entrada i de l’interior sostreien tot tipus d’objectes de valor. En darrer robatori, perpetrat el 14 de novembre, mentre estaven a l’interior del pis va arribar el propietari i van fugir precipitadament per una de les finestres.
 
Els mossos van efectuar una entrada i perquisició al domicili dels detinguts i van recuperar un ordinador portàtil, una bateria de moto, una aspiradora i tres telèfon mòbils que constaven com a sostrets. La investigació continua oberta per tal d’esbrinar si els detinguts poden estar implicats en altres fets delictius i no es descarten noves detencions.
 
Els detinguts, amb antecedents, van passar divendres a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Lleida.


Comentaris

envia el comentari