Catalunya Diari

Dos estudiants de Medicina de la UdL moren en el sinistre de Galícia

Dos estudiants de Medicina de la UdL moren en el sinistre de Galícia| Redacció - Fotografia: Xoan A. Soler / Monica Ferreirós (lavozdegalicia.es)

 

a través de la seva pàgina de Facebook

Segons ha informat aquest dijous el centre en un comunicat, els alumnes són David Martín --originari d'Extremadura-- i Laura Naveiras, veïna de Galícia, que eren parella i viatjaven junts en el tren accidentat.
 
La UdL ha volgut expressar públicament el seu condol pel tràgic accident, i ha traslladat la seva solidaritat i la de la comunitat universitària als afectats.
 
El Consell de l'Estudiantat ha lamentat a la xarxa social Facebook: "Perdem dos grans metges però, sobretot, perdem dos grans companys, dues grans persones".
 
Minut de silencia a Lleida
A les 10.30, tota la corporació municipal, presidida per l'alcalde de la ciutat, Àngel Ros, han dut a terme una concentració silenciosa d’un minut en senyal de dol i condol per les víctimes de l’accident ferroviari de Santiago de Compostela. A les 12.00 hores, la subdelegada del Govern a Lleida, Inma Manso, i tota l’Administració General de l’Estat a Lleida ha secundat un altre minut de silenci.


Comentaris

envia el comentari