Catalunya Diari

Una dotzena d'influencers lleidatans promouen l’ús de la mascareta

Joventut coordina la campanya amb l’objectiu de conscienciar entre els i les joves de la ciutat de la necessitat de dur aquest element de protecció davant la Covid-19

LG Electronics crea una mascareta equipada amb un sistema de filtració i purifcació de l'aire
Influencers lleidatans promouen l’ús de la mascareta | LG NEWSROOM

La regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Lleida ha posat en marxa la campanya 'jo#ambmascareta' amb l'objectiu de conscienciar els joves de la necessitat d'utilitzar aquest element de protecció davant la Covid-19.

Per arribar al públic d'aquesta acció, la regidoria ha contactat amb dotze influenciers de diversos àmbits (art, música, esport, gastronomia, humor...): «Volem que el missatge arribi als joves per mitjà de les plataformes i llenguatges els són més propers», ha explicat el regidor de Joventut, Ignasi Amor.

Presència a  les xarxes socials amb l'etiqueta Lleida Jove

Els influencers @aishacsay @albabarberochef @kelly_isaiah @labarbiecalva @m.el_mimouni @o_maurici_o @postureiglleida @rafaelmaireles @raiman_d @sandra1mua @sorayamartesyoga @trescientossesentaynueve comparteixen des d'aquest dilluns el vídeo 'jo, #ambmascareta' a les seves xarxes socials amb l'etiqueta Lleida Jove.

Lleida registra 59 nous casos en un dia i cap defunció

La demarcació de Lleida ha sumat en les darreres hores un total de 59 nous casos de coronavirus, segons han informat des del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. Així doncs, ja hi ha 12.081 persones confirmades per la Covid-19 a la demarcació des de l'inici de la pandèmia. Amb relació a les defuncions, es mantenen en 324, després de les cinc noves anunciades aquest passat diumenge.

Catalunya ha sumat 956 nous casos

Catalunya ha sumat 956 nous casos de covid-19 confirmats per PCR aquest dilluns, elevant la xifra total als 116.420, segons l'últim balanç del Departament de Salut. Són 210 positius menys que els reportats diumenge. La xifra de casos amb totes les proves és de 139.367 (1.022 més en les últimes hores). Des de l'inici de la pandèmia, han mort 13.095 persones, 2 més que en el darrer balanç.


Comentaris

envia el comentari