Catalunya Diari

Drivim llença una promoció per aconseguir el nou Citröen C3 Pure Tech 82 Feel

Només hi ha 100 unitats disponibles fins a finals de mes

Citröen C3 Pure Tech 82 Feel
Promoció del Citröen C3 Pure Tech 82 Feel de Drivim. | LleidaDiari.cat

 
 

Drivim, concessionari oficial de Citroën, DS Automobiles i Subaru, no deixa de sorprendre i, des de la seva arriba al març de l'any passat han estat moltes les promocions i oportunitats que han posat a disposició dels seus clients més fidels. Després del seu èxit a la Fira Agrària de Sant Miquel de Lleida i de l'impressionant outlet del passat mes de novembre, Drivim porta ara una oferta única i excepcional fins a finals d'aquest mes de gener.

Es tracta d'una oferta disponible només per a 100 unitats del nou Citröen C3 Pure Tech 82 Feel + Pack Feel per només 118 €/mes i 1.000 € d'entrada. Les úniques condicions que s'han de complir són la de donar una entrada de 1.000 €, finançar-ho a 118 € el mes en 47 quotes i un quilometratge màxim de 50.000 quilòmetres. Què et sembla la idea de Drivim per a celebrar junts les més de 100.000 unitats venudes en 2018? Bé, no? Doncs no perdis el temps i afanya't a agafar informació i aprofitar-te d'aquesta nova promoció que estarà disponible fins a finals del mes de gener.

 

Drivim arriba a Lleida

Drivim, concessionaris oficials de Citroën, DS Automobiles i Subaru, va ampliar el passat mes de març de 2018 la seva presència al territori català amb la incorporació d'un nou concessionari oficial Citroën a Lleida. Aquesta nova adquisició ha suposat la consolidació de la marca Citroën sota el paraigua de la xarxa de concessionaris Drivim i ha anat alineada amb l'estratègia de creixement del grup. L'adquisició de Citroën a Lleida ha generat una nova presència del grup a la zona de la Catalunya oest amb una marca generalista del mercat de l'automoció. Drivim, actualment està present a Badalona, Mataró i Calella amb les marques Citroën, DS Automobiles i amb Subaru a Badalona. Amb aquesta nova adquisició, l'empresa Motornyx va deixar enrere la representació del concessionari Citroën a la província Lleida per ser integrat dins del grup Drivim.

El canvi no ha plantejat cap problema, al contrari, el canvi ha fet més competitius els preus de venda de Citroën a la província. Tota la xarxa ha seguit donant servei i atenent als usuaris de cotxes Citroën, però amb un nou concepte i qualitat que ja porta aportant Drivim als seus concessionaris oficials. «Estem molt il·lusionats d'arribar a una ciutat com és Lleida, creiem que és un pas clau en l'expansió del grup», va destacar en el seu moment Joan Casanovas, gerent de grup Drivim. «La integració d'aquest nou concessionari dins de Drivim crea sinergies en el grup d'automoció i contribueix de manera positiva al nostre creixement. Esperem créixer fins a arribar a la 1a posició com a marca preferida d'automoció dins de la província de Lleida», va afegir Casanovas.

Actualment, Drivim compta amb una plantilla de més de 100 persones, que juntament amb Lleida sumen 125 persones. Gràcies a l'equip que forma el grup, la seva estratègia digital i la bona relació servei/preu, Drivim ha obtingut molt bones xifres en aquests darrers anys, rebent premis com a millor concessionari Citroën en 2016 i millor concessionari per empreses en 2017.


Comentaris

envia el comentari