Catalunya Diari

Un dron desconegut sobrevola a les nits la ciutat de Lleida

Per a utilitzar aquests aparells es necessita un permís d'AENA, entre altres requisits

Provant drones al centre comercial La Fira | Àngel

Lleida viu des de fa unes nits un fenomen que la té consternada. Concretament es tracta del vol d'un dron del qual es desconeixen la seva procedència i finalitat.

Segons ha avançat aquest divendres el diari 'La Mañana', han estat diversos els lleidatans que han vist sobrevolar l'aparell a una altura molt baixa i des de diferents punts de la ciutat. En aquest sentit, fins i tot alguns ciutadans s'han atrevit a escriure a les xarxes socials sobre aquest misteriós vol que, de moment, ningú sap respondre a qui pertany i per què duu a terme aquests vols nocturns per la capital del Segrià.

Els Mossos i la Urbana busquen el seu propietari

«Algú em pot explicar que fa un dron sobrevolant l'Horta de Lleida de nit? És més, quina necessitat té de baixar a tafanejar les terraces de la gent? És legal?», pregunta una lleidatana a Twitter. Malgrat el cert misteri que genera aquesta situació, alguns s'ho prenen amb humor i, fins i tot, utilitzen hashtags com #laproximavegadasaluda.

Per la seva banda, tant els Mossos d'Esquadra com la Guàrdia Urbana de Lleida treballen per tal d'esbrinar qui és l'amo de l'aparell i advertir-li de la seva imprudència, ja que per a poder volar drons per sobre de les ciutats, i a més a més de nit, s'ha de tenir una autorització de l'Agència Estata de Seguretat Aèria (AESA), entre altres. Mentrestant la policia busca el responsable d'aquests vols que tenen en alerta a tota la ciutat, alguns ciutadans, potser, esperen que alguna nit els saludin.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari