Catalunya Diari

Dues lleidatanes creen 'Con B de Salud', un 'podcast' dedicat al benestar femení

L'enregistrament es publica cada divendres a les plataformes Spotify, iTunes, Youtube, Ivoox i Speaker

Imatge d'arxiu d'una dona davant d'un ordinador
Dues lleidatanes creen 'Con B de Salud', un 'podcast' dedicat al benestar femení| LleidaDiari.cat

Apropar i difondre el coneixement sobre la salut i el benestar de la dona al públic general. Aquest l'objectiu de la nova podcast setmanal creat per dues lleidatanes: la periodista Mariví Chacón i la psicòloga Núria Roure.

'Amb B de salut' és un nou espai sorgit de la necessitat d'idear nous formats de comunicació durant el període de confinament. Cada setmana, Chacón i Roure conversen amb expertes i experts de diferents àrees de l'àmbit del benestar físic, social i emocional, tant des de la seva formació acadèmica, com des de la seva experiència vital.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del Lleida Diari on comentem entre tots les notícies de Lleida! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu.  FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

'Amb B de salut' es publica cada divendres en plataformes digitals com Spotify, iTunes, Youtube, Ivoox i Speaker des de fa 11 setmanes. Des de llavors, han conversat i aprofundit sobre aspectes com la menopausa precoç, la gestió de la felicitat, els rellotges interns, la mort en temps de confinament, etc.

Comunitat fidel de seguidors

En pocs mesos, 'Amb B de salut' s'ha convertit en un espai molt escoltat, acumulant cada setmana una comunitat d'oients fidels, especialment a Sud-amèrica. Chacón i Roure atribueixen el seu èxit a la preocupació que existeix per l'àmbit de la salut i el benestar en la situació actual d'emergència sanitària.

Sobre les creadores

Mariví Chacón és una periodista i comunicadora reconeguda en l'àmbit local amb una llarga trajectòria en ràdio. Actualment, presenta el programa diari 'Magazín' a Lleida Televisió. Si vols saber més d'ella pots seguir-la en les xarxes en @marivichacon. Núria Roure és psicòloga experta en alteracions de la son amb més de 15 anys de trajectòria, tant en el camp clínic, com de la divulgació. Actualment, dirigeix ​​el seu projecte digital 'Dorm Bé' en xarxes socials i en el seu web www.nuriaroure.com.


Comentaris

envia el comentari