Catalunya Diari

Eduard Baches, escollit a les primàries cap de llista per ICV a les municipals

Eduard Baches, escollit a les primà ries cap de llista per ICV a les municipals| Redacció - Fotografia: ICV LleidaBaches ha sumat 364 vots (73,4%) mentre que hi ha hagut 126 paperetes favorables a Josep Maria Carles (25,4%) i 6 vots en blanc (1,2%) després de l'escrutini efectuat aquest dimarts vespre davant militants i simpatitzants a l'Ateneu Popular de Ponent, en un procés que ICV valora com a “molt positiu”.

Josep Maria Carles ha felicitat Baches per la victòria, afegint que "ICV Lleida té un gran candidat per treure un gran nombre de vots a les municipals". Per la seva part, Baches, emocionat, ha dit després de ser proclamat candidat: "Hem d'anar a una per sumar i aconseguir transformar les coses. Avui, amb les primàries ja hem fet un primer pas, però tenim clar que caldrà treballar molt".

ICV valora molt positivament les primàries locals
Amb l'escrutini celebrat aquest dimarts a l'Ateneu Popular de Ponent es culmina un procés de primàries sense precedents a Lleida, obert a la ciutadania i on han participat 496 majors de 16 anys durant els dos dies en què les urnes han estat al carrer, davant la Paeria. "Creiem que hem encertat endegant un procés totalment obert a la ciutadania i fem una crida a la resta de partits perquè també treguin la política al carrer" ha valorat el president d'ICV a Lleida, Joan Miquel Ballesté. "Les primàries no només han servit per recollir els vots de la gent sinó que també ens han aportat multitud d'idees i projectes", ha afegit Ballesté, que ha agrait a la militància i als simpatitzants de la formació ecosocialista la seva participació en aquest procés.


Comentaris

envia el comentari