Catalunya Diari

Les educadores de les bressol de Lleida duen mascaretes transparents

Així volen millorar la interacció comunicativa amb els infants

Imatge d'una escola bressol de Lleida
Les educadores de les escoles bressol municipals utilitzen mascaretes transparents per millorar la interacció comunicativa amb els infants | LleidaDiari.cat

Les educadores de les escoles bressol municipals utilitzen mascaretes transparents per a millorar la comunicació amb els infants. Aquest tipus de mascareta permet veure les expressions, la boca i els llavis de les educadores quan expliquen un conte, canten cançons o fan conversa, entre altres.

Així, compleixen la funció de protecció sanitària per la covid-19 i, alhora, afavoreixen l'aprenentatge amb la canalla, especialment aquells infants que presenten alguna dificultat auditiva.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Donen seguretat en l'àmbit sanitari i promouen la inclusió educativa

La Regidoria d'Educació, Cooperació, Drets Civils i Feminismes ha repartit a les escoles les mascaretes transparents, que donen seguretat en l'àmbit sanitari, i promouen la inclusió educativa i la igualtat d'oportunitats. La tinent d'alcalde i regidora de l'àmbit educatiu, Sandra Castro, ha afirmat que és important que les professionals puguin treballar amb seguretat per prevenir el coronavirus i que facilitin la relació i la complicitat amb els nens i les nenes.

Segons ha dit, la lectura labial o la visualització de moviments de boca i facials del personal educatiu són claus en la comunicació i la interacció amb els infants. Per això, ha afegit, s'ha cregut necessari dotar les escoles bressol de mascaretes amb aquestes característiques per reforçar la comprensió auditiva i del llenguatge.


Comentaris

envia el comentari