Catalunya Diari

El 2013 serà un any decisiu per al futur de les Basses, segons CiU

El 2013 serà un any decisiu per al futur de les Basses, segons CiU| Redacció - Fotografia: CiU Ajuntament de Lleida


El Cap de l’oposició i líder de CiU a la Paeria, Joan Ramon Zaballos, ha explicat aquest dimecres que l’any que ve serà un any decisiu per a la recuperació de les Basses d’Alpicat: "O donem una solució aquest any a les Basses o quedarà aparcat 5 o 10 anys més. Ara estem fent molt treball de cuina, recuperant el diàleg i la negociació entre administracions i buscant inversors per fer realitat el projecte de parc d’oci creatiu, que nosaltres anomenem Creaparc i del qual esperem tindre bones notícies molt aviat"."El nostre projecte de recuperació de les Basses pot ser un revulsiu econòmic i turístic per dinamitzar la ciutat i, a més a més, pretén recuperar un element simbòlic que la ciutat no hauria hagut de deixar perdre mai", ha assenyalat Zaballos, durant l’esmorzar de Nadal amb els mitjans de comunicació.

Respecte al pressupost de la Paeria per al 2013, Zaballos ha lamentat que per segon any consecutiu l’equip de govern hagi menyspreat el suport de l’oposició als comptes municipals amb manca d’informació i de diàleg a una setmana de la votació en Ple Municipal. "No es pot demanar consens com a diputat al Parlament de Catalunya i després menysprear l’oposició a Lleida. La voluntat de consens es demostra amb o sense majoria absoluta; és una qüestió de tarannà i de voluntat política", ha assenyalat el líder de l’oposició, en al·lusió a l’alcalde de Lleida i diputat del PSC, Àngel Ros. "Per nosaltres també seria molt més fàcil i còmode anar sempre a la contra i a criticar per criticar, però no és la nostra manera de ser i ho hem demostrat", ha reblat.

"Descartem el vot positiu al pressupost ja que aquest s’ha d’anar a buscar des del començament amb col·laboració i consens i l’equip de govern no ho ha volgut fer. L’abstenció la podrem donar si podem incidir de manera decisiva en el pressupost amb més esforç en les partides de cohesió social i tercer sector i en cuidar el teixit cultural de Lleida per sobre dels grans espectacles de la Llotja", ha afegit Zaballos.


Comentaris

envia el comentari