Catalunya Diari

El 96% dels expositors valora de manera positiva la Fira de Sant Miquel i Eurofruit

El 96% dels expositors valora de manera positiva la Fira de Sant Miquel i Eurofruit| Redacció - Fotografia: ACN

L’alcalde de Lleida i president del Patronat de la Fundació la Fira de Lleida, Àngel Ros, ha qualificat “d’èxit” el desenvolupament de la 62a Fira Agrària de Sant Miquel i del 31è Saló Eurofruit i ha afirmat que “s’han complert les previsions, que ja eren bones atès l’augment del 15% de l’àrea d’exposició respecte a l’edició anterior fins als 74.000 metres quadrats, una xifra que representa un rècord absolut, i a l’increment del nombre d’expositors directes, fins arribar a un total de 336”.

Quant al volum de visitants, hi ha hagut un lleuger increment respecte a altres anys i es preveu assolir la xifra de 150.000 persones. El paer en cap també ha destacat la satisfacció important dels expositors pel desenvolupament dels dos salons.

Ros ha destacat l’increment dels visitants estrangers, que es correspon a la major presència d’expositors de fora de l’àmbit estatal, en concret, procedents d’Itàlia, França, Portugal, el Regne Unit, Holanda i Alemanya. A més, enguany hi ha hagut una major presència de visitants de l’Eix Mediterrani i de la Vall de l’Ebre, dues zones amb un pes important en el sector agroalimentari. El paer en cap també ha recordat que durant la Fira de Sant Miquel-Eurofruit s’obren molts contactes comercials entre el públic professional i les empreses expositores, que en les pròximes setmanes s’acabaran traduint en transaccions econòmiques.

D’altra banda, l’alcalde de Lleida ha dit que l’enquesta de satisfacció feta als expositors sobre el resultat econòmic de la Fira de Sant Miquel i d’Eurofruit indica que un 64% dels expositors valora els resultats de la fira com a bons; un 32%, de manera molt positivament, i el restant 4% creu que han estat regulars.


Comentaris

envia el comentari