Catalunya Diari

El Bus Turístic arrenca una nova temporada de primavera coincidint amb la Setmana Santa

El bus circularà diàriament del 8 al 16 d’abril i després els caps de setmana de primavera fins a Sant Joan

El Bus Turístic és un vehicle descobert d'una sola planta amb capacitat per a 44 persones. | LleidaDiari.cat

La nova temporada del Bus Turístic a Lleida arriba amb la primavera. Turisme de Lleida posa en marxa aquest servei a partir del proper dissabte, dia 8 d’abril, coincidint amb la Setmana Santa. El bus operarà diàriament del 8 al 16 d’abril i després circularà els caps de setmana de primavera, fins a Sant Joan. El bus sortirà de la parada de davant de la Paeria a les 11.00, 12.00, 13.00 hores i 16.00, 17.00, 18.00 i 19.00 hores. El recorregut té una durada aproximada d'una hora. El usuaris que pugin al Bus Turístic tindran l’accés gratuït al Castell dels Templers de Gardeny amb motiu del desè aniversari del centre patrimonial. Entre les novetats de la temporada, s’ha de destacar la incorporació de la nova imatge de marca Lleida a la retolació del Bus. De la mateixa manera, s’afegirà al logotip del bus i a la imatge gràfica.

El Bus Turístic és un vehicle descobert d'una sola planta amb capacitat per a 44 persones. La línia uneix els dos turons de la ciutat i fa accessible la visita al Castell Templer de Gardeny amb la Ruta Històrica que es fa en la temporada de primavera. El preu del tiquet de bus és d'1,20 euros (el mateix que el bitllet senzill del transport urbà) i es poden utilitzar les targetes integrades (T-Temps, T-Nostra, T-Estudiant ATM i Emocity). El preu dels auriculars és de 50 cèntims. El vehicle disposa d’un sistema d’àudio amb quatre idiomes perquè els viatgers escolin durant el trajecte les principals referències de la ciutat. L’àudio és en català, castellà, anglès i francès. Turisme de Lleida promou aquest servei amb Autobusos de Lleida i amb el gimnàs EKKE que torna a ser patrocinador del Bus. Per a més informació: Turisme de Lleida, al tel 973 700 319, al c/ Major, 31 o al web www.turismedelleida.cat

La temporada passada, el Bus Turístic va registrar 12.306 passatgers, el que va suposar un 10,7 % més que l’any anterior (2015). Entre altres dades destacables, 1.300 viatgers van utilitzar el servei del bus per pujar al Castell del Templers i visitar l’equipament patrimonial. L’agost és el mes amb més visitants, amb 4.659 usuaris. Els dia de més afluència va ser el dia 12 d’agost, amb 275 usuaris.


Comentaris

envia el comentari