Catalunya Diari

El caçador que va matar dos agents rurals tenia dos denúncies per infraccions de caça

El caçador que va matar dos agents rurals tenia dos denúncies per infraccions de caça| EP - Fotografia: ACN

El caçador que va matar el passat dissabte dos agents rurals a Aspa havia estat denunciat en dues ocasions per infraccions relacionades amb activitats cinegètiques, segons ha informat la Conselleria d'Agricultura.

La primera es remunta al 2010, quan agents del Servei de Protecció de la Natura (Seprona) de la Guàrdia Civil el van denunciar per travessar un camí rural a Terrassa amb l'arma carregada, malgrat ser una zona de seguretat en la qual s'obliga als caçadors a tenir l'arma descarregada.

Com a conseqüència d'aquesta infracció al reglament d'armes i amb la normativa de caça, la Generalitat va retirar a Ismael R.C. la llicència de caça durant dos anys i li va imposar una multa de 300,51 euros.

L'altra denuncia la van interposar els Agents Rurals el 2013 a Vacarisses (Barcelona) per caçar ocells fringíl·lids, unes espècies protegides, amb una xarxa abatible, pel que se li va imposar una multa de 486 euros.

Ismael R.C. va ingressar aquest dimarts a la presó provisional per ordre del jutjat d'instrucció 4 de Lleida per la mort dels dos agents rurals.


Comentaris

envia el comentari