Catalunya Diari

El Castell dels Templers de Gardeny, espai acreditat per a la pràctica del Moturisme

L’espai patrimonial amplia la seva difusió i oferta amb aquest segell de qualitat que pretén promocionar el turisme vinculat als motoristes

El Castell dels Templers de Lleida | LleidaDiari.cat

El Castell dels Templers de Gardeny ha rebut el segell de qualitat que l'acredita com a espai per a la pràctica del Moturisme. El certificat l'ha rebut com a resultat de la visita d'inspecció realitzada aquest estiu per comprovar el compliment dels criteris que conformen el segell de Moturisme Ara Lleida. Això permet participar en el projecte i gaudir dels beneficis establerts per als participants: espai al web, al catàleg i participar en les accions promocionals. Aquesta acreditació ajuda a complementar i potenciar aquest espai patrimonial i s'espera que alhora contribueixi a augmentar la percepció global que els motoristes tenen de la ciutat de Lleida.

  

  

El projecte Moturisme Ara Lleida és un producte turístic, pioner a escala estatal, impulsat pel Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, amb la finalitat de promocionar de manera específica el turisme entre el col·lectiu d'aficionats a viatjar en moto. S'han creat deu rutes que transcorren per la demarcació de Lleida, amb un gran atractiu turístic i paisatgístic que combinen trams de carreteres secundàries poc transitades i més revirades amb altres trams més rectes de carreteres principals, totes elles supervisades.

Les distàncies a recórrer és d'entre 200 i 300 km, el que permet fer-ho en una jornada, facilitant les parades en els diferents punts d'interès turístic per on passa la ruta. Aquest projecte estableix un sistema de garantia mitjançant un segell de qualitat que identifica actualment 40 establiments d'allotjament turístic i 28 serveis complementaris de restauració, cafeteries i museus, entre altres. El mototurisme o motoaventura és un format de turisme que reuneix l'aventura, la destresa i la convivència, que recorre rutes amb menys trànsit i s'emmarca dins de la filosofia i la cultura de la motocicleta.


Comentaris

envia el comentari