Catalunya Diari

El Comú de Lleida demana més personal a la canera municipal de la ciutat

L'agrupació d'electors també sol·licita que els voluntaris que treballen en l'equipament tinguin més paper per millorar l'atenció als animals
Imatge d'arxiu de la canera municipal de Lleida | LleidaDiari.cat

El Comú de Lleida ha visitat aquesta setmana la canera municipal de la ciutat de Lleida i després de valorar les instal·lacions han demanat més personal i més paper dels voluntaris per millorar l'atenció als animals. Diversos regidors de l'agrupació d'electors s'han desplaçat fins aquest equipament per valorar la situació i fer arribar a l'equip de Govern de la Paeria algunes de les propostes que plantegen, després d'observar les condicions dels animals i la informació que han consultat sobre el funcionament d'aquest servei.

El Comú de Lleida ha realitzat un llistat de peticions:
- Cal millorar l'atenció als animals, amb més temps de socialització i sortides al pati de passeig.

- Cal augmentar el personal perquè no hi hagi una persona sola a les tardes.

- Esperem que el conveni amb les entitats animalistes al qual s'està donant forma ajudi a millorar la situació i la qualitat de vida dels animals, sobretot en el temps que tenen de passeig i la relació afectiva. Però és imprescindible donar facilitats als voluntaris que -com és lògic- tenen major disponibilitat per fer el voluntariat durant les tardes. Per això cal que establir per als operaris horaris de matí i tarda amb un mínim de dos treballadors municipals permanent a les instal·lacions.

- Cal fer campanyes de sensibilització, que el web de la canera estigui actualitzat, posar tot l'èmfasi en promocionar l'adopció i fer campanyes per sensibilitzar sobre la importància del xipatge.

 

Carlos González és un dels regidors del Comú de Lleida que va visitar la canera municipal. | LleidaDiari.cat

 Comentaris

envia el comentari