Catalunya Diari

El Cos Nacional de Policia celebra els Sants Àngels Custodis

El Cos Nacional de Policia celebra els Sants Àngels Custodis| Redacció - Fotografia: Subdelegació del Govern de Lleida

 Manso ha destacat en el discurs "el compromís existent per part del Govern de l’Estat de continuar treballant i vetllant per la seguretat del conjunt de ciutadans en aplicació de les lleis vigents" i ha assegurat també que "malgrat el moment actual de crisis, on s’han hagut d’establir prioritats pressupostàries i aplaçar-ne d’altres, cal, com a professionals que som, assumir les nostres responsabilitats i exercir-les amb la major serietat possible".
 
Inma Manso, acompanyada del Comissari Principal Cap provincial de la Policia Nacional de Lleida, José Antonio Morales, ha imposat tretze condecoracions que distingeixen la trajectòria professional, el pas a la jubilació o la dedicació policial.
 
En el decurs dels actes, la subdelegada ha visitat l’exposició de 35 fotografies instal·lada a la Sala de Descans de la Comissaria de Lleida que recull bona part de la història del CNP a Lleida entre els anys 1939 i 2012. Les fotografies han estat cedides per funcionaris policials, particulars i pel fons de fotografia de l’Institut d’Estudis Ilerdencs.


Comentaris

envia el comentari