Catalunya Diari

El Govern convoca 7.721 places d'ocupació pública per aquest any

Es destinaran en la seva majoria a reforçar àmbits que el Govern considera prioritaris i que afecten serveis públics essencials.
El Govern convoca 7.721 places d'ocupació pública després d'aprovar-se els Pressupostos.   | CatalunyaDiari.cat

 

La Generalitat ha aprovat aquest dimarts l'oferta d'ocupació pública per aquest any que preveu la convocatòria de 7.721 places de treballadors públics, que es destinaran en la seva majoria a reforçar àmbits que el Govern considera prioritaris i que afecten serveis públics essencials. Ho ha anunciat en la roda de premsa posterior al Consell Executiu la consellera de Governació, Meritxell Borràs, que ha explicat que aquesta convocatòria la va avançar el president Carles Puigdemont al Debat de Política General d'octubre del 2016, i ara serà una realitat perquè el Parlament ha aprovat els Pressupostos del 2017. 

Borràs ha aclarit que no és una ampliació dels treballadors públics de la Generalitat, sinó que, d'una banda, s'estabilitzen places ara ocupades per interins i, per l'altre, es cobreixen places que havien quedat vacants i que no poden ser cobertes per interins, com les dels Mossos d'Esquadra i Bombers.

 Comentaris

envia el comentari