Catalunya Diari

El Gran Camarlenc comença la seva ruta recollint els desitjos dels nens i nenes de Lleida

El Gran Camarlenc comença la seva ruta recollint els desitjos dels nens i nenes de Lleida| Redacció - Fotografia: Laura Biela

 

L’emissari de Ses Majestats els Reis d’Orient inicia aquest dimarts el tradicional recorregut per les associacions, entitats i centres cívics de Lleida recollint les cartes dels infants de la ciutat i anunciant l’arribada dels Reis. 

La primera cita amb els nens i nenes de la ciutat tindrà lloc aquest dimarts a les 16.00 hores a la seu de l’Associació de Veïns de Butsènit i, durant la tarda, recorrerà l’AV Instituts-Sant Ignasi, l’AV Universitat, l’AV Escorxador, l’AV Montcada i l’AV Balàfia.
 
Divendres 2 de gener, el Camarlenc visitarà, a partir de les 16.00 hores, l’AV Pius XII-Germanor, l’AV Mariola, l’AV Pardinyes, l’Associació de Comerciants de la Zona Alta- Ricard Viñes i l’ AV del Camp d’Esports.
 
Dissabte 3 de gener començarà el seu recorregut, a les 11.00 hores, al Cucalòcum i continuarà a la Biblioteca Pública, l’AV Ereta- AV Cavallers, l’Associació de Comerciants del Carrer del Carme, l’Eix Comercial – Plaça de la Sal i Plaça Sant Joan-, el Col·lectiu Cultural Cappont i Associació de Comerciants de Cappont, AV Cappont i Av Jaume I.
 
La vigília de la Cavalcada de Reis, el Camarlenc començarà la jornada a les 10.30 hores a l’AV Llívia, per seguir a l’AV Secà de Sant Pere, Raïmat, AV Torres de Sanui, l’AV Caparrella, l’AV Magraners, l’AV Bordeta i l’Eix Comercial –Carrer Alcalde Costa, Carrer Sant Antoni i Carrer Major- fins arribar a la Paeria, on cap allà a les 19.00 hores recollirà els darrers desitjos dels infants de Lleida.
 
D’altra banda, cal destacar que les carrosses dels Reis d’Orient es podran visitar al Cucalòcum fins el proper 4 de gener.


Comentaris

envia el comentari