Catalunya Diari

El Grup CiU pregunta als lleidatans si volen o no un canvi d’ubicació de les Firetes

El Grup CiU pregunta als lleidatans si volen o no un canvi d’ubicació de les Firetes| Redacció - Fotografia: CiU Lleida

 


El Grup Municipal de Convergència i Unió vol saber si els lleidatans i lleidatanes volen un canvi d'ubicació de les Firetes i, per aquest motiu, ha plantejat aquesta qüestió mitjançant la plataforma Change.org amb l'objectiu de recollir l'opinió ciutadana al voltant d'aquesta qüestió. A data d'avui, i en només cinc dies, s'han registrat prop de 600 signatures a favor d'un canvi d'emplaçament.Aquesta iniciativa s'ha dut a terme arran dels resultats de l'enquesta sobre les Festes de Maig i les Firetes que va efectuar el Grup CiU a més de 400 persones. En aquest sentit, el 99% dels enquestats es mostraven clarament favorables a reubicar les Firetes en un altre emplaçament.
 
La ubicació actual ha comportat un descens d'usuaris i pèrdues econòmiques i queixes per als firaires. Davant aquesta situació, el Grup CiU considera important que els ciutadans tinguin la paraula en aquells temes i projectes que els afecten directament. "Sempre hem apostat perquè els ciutadans puguin dir-hi la seva, especialment en aquells aspectes en què la seva opinió hauria de ser tinguda en compte, com podria ser la ubicació de les Firetes, després de les queixes que s'han registrat enguany, tant per part dels usuaris com dels propis firaires", ha expressat la regidora Marta Gispert.
 
Les persones que vulguin expressar el seu parer en relació al possible canvi d'ubicació de les Firetes poden adreçar-se a l'enllaç directe de Change.org.


Comentaris

envia el comentari