Catalunya Diari

El jutge del 'cas Nadia' obre una nova causa i investiga els pares per exhibicionisme, provocació i explotació sexual

El jutge del 'cas Nadia' obre una nova causa i investiga els pares per exhibicionisme, provocació i explotació sexual| ACN - Fotografia: EP

 


El jutge del 'cas Nadia' ha decidit obrir una nova causa i investigar als pares de la nena pels delictes d'exhibicionisme, provocació i explotació sexual. Així ho ha decidit després d'escoltar les declaracions de Fernando Blanco i Marga Garau, que, segons l'advocat, han assegurat que les imatges amb "contingut sexual" trobades en un llapis de memòria, són fotografies "familiars normals"
Segons ha informat el TSJC, el jutge ha mantingut totes les mesures acordades amb anterioritat, com ara la retirada de la custòdia de la menor als seus progenitors i la presó provisional pel pare de la nena.
 
Ara el deganat haurà de decidir quin jutjat assumeix aquesta nova causa. A la Seu d'Urgell hi ha dos jutjats d'instrucció, mentre que el lletrat de la defensa considera que la competència d'aquest procediment no correspon als jutjats de la capital de l'Alt Urgell, perquè la vintena de fotografies que s'estan investigant estan fetes entre el 2008 i el 2011, quan la família vivia a la Biniali, a Mallorca.


Comentaris

envia el comentari