Catalunya Diari

El Mercadet de Nadal de Lleida es comença a instal·lar a la nova ubicació de Pi i Margall

El Mercadet de Nadal de Lleida es comença a instal·lar a la nova ubicació de Pi i Margall| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 D’aquesta manera, la Regidoria de Promoció Econòmica, Comerç i Mercats ha atès les peticions dels propis paradistes que havien demanat el canvi d’ubicació. El tinent d’alcalde i regidor d’aquesta àrea, Rafael Peris, ha explicat que la decisió es va prendre després de parlar-lo també amb els comerciants de la zona, perquè a més d’afavorir l’afluència de clients, actuarà com un dinamitzador comercial d’aquest tram de l’Eix Comercial.
 
El regidor ha comentat que en aquest mercadet hi haurà una creperia i també hi ha la possibilitat d’incloure una xurreria, que, tal i com estava previst, s’ubicaria al pàrquing de l’Auditori, darrere del mercat, per evitar molèsties als veïns. Així es va comunicar a la Comissió Informativa de Promoció Econòmica del mes de novembre, que també va concretar la celebració del Mercat dels Artesans, a la plaça de la Catedral i el carrer Vila de Foix, i el de Santa Llúcia, a la plaça Cervantes.
 
El Mercadet de Nadal, que fins ara s’havia instal·lat a l’avinguda de Francesc Macià, ocuparà 90 metres lineals i oferirà els productes habituals, com són articles de regal, joieria, roba i complements, articles fets artesanalment, entre d'altres.


Comentaris

envia el comentari