Catalunya Diari

El número 175 ordena les sol·licituds d’Estiu de Petits i el 496 d'Estiu de Joc i Esportmania

El número 175 ordena les sol·licituds d’Estiu de Petits i el 496 d'Estiu de Joc i Esportmania| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

Els números 175 i 496 serviran per ordenar les sol·licituds dels projectes Estiu de Petits i Estiu de Joc i Esportmania respectivament. Aquest és el resultat del sorteig que s’ha fet aquest dijous per a l’adjudicació de les places del projecte 'Viu l’estiu a Lleida 2016', a la sala Jaume Magre al Servei d’Educació de la Paeria.

La tinent d’alcalde i regidora d’aquesta àrea, Montse Parra, ha explicat que l’oferta de places entre les tres activitats, Estiu de Petits, Estiu de Joc i Esportmania, és de 3.280. Per a aquesta convocatòria s’han presentat 1.475 sol·licituds, distribuïdes en 192 per a Estiu de Petits i 1.283 per a Estiu de Joc i Esportmania. S’ha de tenir en compte que cada sol·licitud pot incloure fins a un màxim de 4 infants i que es podien apuntar a tres llocs diferents organitzats per prioritats, pel que s’han sol·licitat un total de 7.654 places.

El dia 9 es podrà fer la consulta sobre les sol·licituds que han estat admeses i fer la matrícula definitiva fins al 13 de maig. Les famílies que no confirmin la seva plaça abans d’aquesta data la perdran. A partir del dia 24 de maig, i per donar una segona oportunitat als que s’han preinscrit, s’inicia la fase de repesca amb les places dels que no s’han matriculat.

Finalment, a partir del dia 8 de juny, si queda alguna plaça vacant, es podrà fer presencialment la matrícula al Servei d’Educació de l’Ajuntament.


Comentaris

envia el comentari