Catalunya Diari

El número 259 ordena l’ordre de preferència d’accés a les places d’Escola Bressol en cas d’empat

La publicació definitiva dels infants admesos i de les llistes d’espera es realitzarà el proper 5 de juny

El número 259 ordenarà, en cas d’empat de puntuació, l’ordre de preferència a les places d’Escola Bressol. | LleidaDiari.cat

El sorteig públic per determinar el número de desempat a l’hora d’ordenar el procés de preinscripció i matrícula de les Escoles Bressol Públiques de Lleida, tant de la Generalitat com de les escoles bressol municipals, s'ha realitzat aquest dimarts. Enguany el número 259 ordenarà, en cas d’empat de puntuació, l’ordre de preferència a les places d’Escola Bressol. L’Ajuntament de Lleida manté aquest curs 1.036 places d’Escola Bressol, amb 644 places vacants d’Escola Bressol Pública per al curs 2016-2017 de les quals 611 corresponen a les Escoles Bressol Municipals i 33 a la Generalitat. Aquestes places estan distribuïdes entre les divuit Escoles Bressol Municipals i La Llar d’infants 'La Faldeta' de la Generalitat de Catalunya. La xarxa d’Escoles Bressol de la ciutat ha rebut 676 sol·licituds per a la preinscripció del curs 2017-18.

Quan el nombre de sol·licituds per un centre és superior a l’oferta, aquestes s’ordenen en funció d’una puntuació que va lligada a un seguit de criteris de prioritat. Primer pels criteris generals i després pels criteris complementaris. Per ordenar aquelles sol·licituds que tenen la mateixa puntuació, l’ordre vindrà determinat pel resultat del sorteig que s’ha realitzat avui.

Les famílies podran consultar a partir d'aquest dimecres, dia 24 de maig, les llistes baremades provisionals ordenades pel número de desempat a: la Regidoria d’Educació; a la web de la Paeria; i/o a les escoles bressol municipals al taulell d’anuncis a partir de dijous. Aquelles famílies que vulguin fer alguna reclamació sobre el barem que s’ha atorgat a la seva sol·licitud, ho podran fer en el període de reclamacions 24, 25, i 26 de maig presentant un escrit al registre general de l’Ajuntament a l’Oficina Municipal d’Atenció Ciutadana. La publicació definitiva dels infants admesos i de les llistes d’espera es realitzarà el proper 5 de juny.

La matrícula es farà efectiva per a les Escoles Bressol Municipals del 5 al 22 de juny. Aquesta es pot realitzar: via on-line i/o al Servei d’Educació, al carrer Bisbe Torres, 2. Una vegada finalitzat tot el procés d’admissió, per a les places que resultin vacants es mantindrà la inscripció oberta, per tal de poder atendre les sol·licituds de les famílies al llarg de tot el curs escolar.


Comentaris

envia el comentari