Catalunya Diari

El 'Pa de pagès català' surt a la venda el divendres

El 'Pa de pagès català' surt a la venda el divendres| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 
Per promocionar el llançament d'aquest producte amb IGP el Gremi de Forners de Lleida instal·larà el mateix divendres dos punts, a les places Sant Joan i Ricard Viñes de Lleida, perquè els consumidors el puguin conèixer i tastar. A Ricard Viñes, també han previst un espectacle teatralitzat sobre el procés d'elaboració d'aquest pa i un berenar popular amb pa de pagès, sucat amb tomàquet i oli.


 


Així mateix, el Gremi obsequiarà amb un davantal les persones que comprin un pa de pagès durant el divendres, en algun dels establiments adherits a la campanya. 


 
 
L'alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha destacat la tasca feta pel Gremi de Forners de Lleida per aconseguir aquesta identificació que distingeix una qualitat que fins ara estaven oferint els forners lleidatans. En la presentació del llançament del distintiu del pa de pagès, també s'ha posat en relleu la feina que es duu a terme amb INNOPAN des del Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida, amb qui s'impulsa el reconeixement del pa de ronyó de les Garrigues i de la coca de recapte.


Comentaris

envia el comentari