Catalunya Diari

El pavelló Olímpics de Lleida durà el nom de Juanjo Garra

El pavelló Olímpics de Lleida durà el nom de Juanjo Garra| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

traspassat al mes de maig al Dhaulagiri, a l’Himàlaia

El paer en cap, Àngel Ros, s’ha reunit aquesta dilluns amb el president del Centre Excursionista, Lluís Taberner, i amb els presidents de les dues entitats veïnals, Toni Baró i Julián Garrido, per concretar aquest reconeixement al Juanjo, després de demanar l’autorització a la seva vídua, qui ho ha agraït. Ros ha afirmat que Lleida el recordarà sempre i que en deixen constància amb aquest acte. A més, l’alcalde ha explicat que també han decidit que, des d’un punt de vista de sensibilitat, era important recordar el nom del xerpa que va estar amb el Juanjo fins al final, demostrant la seva solidaritat amb ell i arriscant la seva pròpia vida. Per això, ha indicat que a la placa commemorativa del pavelló i el rocòdrom que s’hi farà a dins portaran el nom de Keshap Gurung.

En aquesta mateixa línia, el president del Centre Excursionista ha comentat que han cregut adient reconèixer el valor que va demostrar Gurung, anant més enllà de les seves obligacions professionals. Per la seva banda, tant Baró com Garrido han dit que l’objectiu és recordar el Juanjo, un home molt vinculat als dos barris i que s’ha implicat en els seus projectes.

Els regidors dels dos barris, Joan Gómez i Txema Alonso, també han assistit a la reunió amb Carles Sàez, membre del Centre Excursionista.

Es preveu que l’acte commemoratiu es faci de cara al setembre. Aquest és un dels reconeixement que es faran per recordar l’alpinista lleidatà, que s’afegeix als que ja s’han fet en honor seu i d’altres que es faran a la ciutat i per part d’altres entitats socials, culturals i esportives.


Comentaris

envia el comentari