Catalunya Diari

El PDeCAT i Unió pregunta per què no es treuen a concurs les places vacants de la Guàrdia Urbana

La formació demanarà explicacions en la propera Comissió Informativa
Guàrdia Urbana de Lleida | LleidaDiari.cat

El grup municipal del PDeCAT i Unió demanarà en la propera Comissió Informativa per les polítiques de gestió dels recursos, la seguretat pública i l'organització municipal que s'informi del número de vacants que hi ha ara mateix a la Guàrdia Urbana de Lleida i quins són els motius pels quals no es treuen a concurs les places que hi ha pendents de cobrir en aquest cos.

Tot i que des de l'equip de govern s'al·ludeix a limitacions pressupostàries per convocar només dues places segons les previsions del pressupost, el govern espanyol preveu en els seus comptes que es podrà cobrir el cent per cent de la taxa de reposició de les plantilles de les forces de seguretat. Això, per tant, hauria de permetre cobrir totes les vacants que hi hagi a la Guàrdia Urbana de Lleida si hi hagués voluntat de fer-ho.

 

La regidora Carme Culleré es pregunta «per què no es cobreixen les vacants que hi ha ara mateix tenint en compte que la llei de pressupostos generals de l'Estat ho permet» i hi veu «poca voluntat política» per cobrir aquestes places, que requeririen convocatòria d'oposicions.Comentaris

envia el comentari