Catalunya Diari

El PP de Lleida no assistirà a cap acte institucional de la Diada

El PP de Lleida no assistirà a cap acte institucional de la Diada| Redacció - Fotografia: PP Lleida

 

La presidenta del PP de Lleida i diputada al Parlament, Dolors López, ha anunciat aquest dimecres després de la reunió de la Junta Directiva del partit que el PP de Lleida no assistirà a cap acte institucional de la Diada, argumentat que no participaran en una jornada "segrestada per l’estelada".

López ha afirmat: "No assistirem a cap acte de l’11 de setembre, ja que la Diada s’ha convertit en una festa separatista, una Diada que vol separar Catalunya de la resta d’Espanya, i amb aquesta Diada, el Partit Popular no es sent identificat".
 
La presidenta del PP de Lleida ha criticat el fet que, “enlloc de poder manifestar-nos tots junts per reivindicar una Catalunya millor i treballar per sortir de la crisi, Artur Mas, presoner d’Esquerra Republicana i de l’Assemblea Nacional Catalana, ens ha portat a un carreró sense sortida, amb una consulta que no es podrà fer perquè és il·legal”. Així mateix, López també ha volgut deixar clar que hi ha vida després del 9-N: "La recuperació està en marxa i ningú té dret a ficar-la en perill”.
 
La Junta Directiva del PP de Lleida ha estat presidida per la presidenta del PP de Lleida i Diputada al Parlament, Dolors López, qui ha estat acompanyada per la també diputada al Parlament, Marisa Xandri; el secretari del PP de Lleida i portaveu a la Diputació, Salvador Puy; el regidor i portaveu del PP a l’Ajuntament de Lleida, Joan Vilella; i el diputat a la Diputació i Vicesecretari de Territorial del PP de Lleida, Jaume Izcara.


Comentaris

envia el comentari