Catalunya Diari

El PP demana la dimissió de Zaballos (CiU), cap de l'oposició a la Paeria

El PP demana la dimissió de Zaballos (CiU), cap de l'oposició a la Paeria| Redacció - Fotografia: PP Ajuntament de LleidaVilella, que ha ofert una roda de premsa acompanyat per la resta de regidors del Grup Municipal del PP, ha manifestat que el cap de l’oposició enlloc de criticar i fiscalitzar determinades actuacions del Govern Municipal es dedica a criticar i fiscalitzar l’activitat municipal del Grup del Partit Popular "i això no ho podem consentir ni tolerar". I ha afegit: "És preocupant que el cap de l’oposició faci oposició a la pròpia oposició".

El regidor i portaveu popular ha posat com a exemples, entre altres, que el cap de l’oposició va viatjar a Anglaterra en nom de l’alcalde de Lleida, va qualificar en un Ple de l’Ajuntament de Lleida de "política parasitària" una iniciativa del Partit Popular i va pactar amb l’alcalde el canvi d’hora de l’acte institucional de la Diada al marge de l’opinió del PP, amb la qual cosa sembla que manté una coalició encoberta amb l’Equip de Govern, "ja que moltes vegades actua més com a tinent d’alcalde que com a cap de l’oposició".

Per la seva banda, des de CiU han assegurat que "és una lamentable cortina de fum que respon a l’espectacle que van donar en el darrer Ple de la Paeria després que un regidor titllés d’assassins als participants a la Via Catalana i es neguessin a demanar disculpes". I ha afegit: "Ja ho vaig dir que ho farien: intentar-ho embolicar tot i a veure si la fan encara més grossa. Estan desquiciats i mostren una agressivitat que precisament és el que menys necessita la política ara mateix".

Des del partit han volgut deixar clar que "votarem a favor, en contra o ens abstindrem segons el nostre projecte de ciutat. No estem pendents dia si i dia també del que fa l’altre grup de l’oposició. A nosaltres el que ens importa són els veïns de Lleida, la ciutat i el país i intentar tirar endavant els nostres projectes i les nostres iniciatives, perquè des de l’oposició també s’ha de fer política i no fomentar la bronca i l’agressivitat a la qual s’ha abonat el Partit Popular".


Comentaris

envia el comentari