Catalunya Diari

El PP insta a la Paeria a restablir el bus de les Basses

El PP insta a la Paeria a restablir el bus de les Basses| Redacció - Fotografia: PP Ajuntament de Lleida

 Vilella, que aquest dilluns s’ha reunit amb comerciants i veïns de la zona, acompanyat per la regidora Gemma Batalla, ha lamentat la decisió de la Paeria de suprimir la línea de bus L-14 que donava servei a les pistes d’atletisme de les Basses i als comerços que hi ha en aquesta zona i ha denunciat que l’equip de govern de la Paeria ha incomplert un acord amb els propietaris de Jardiland perquè l’autobús parés davant aquest centre comercial a canvi de condicionar una parada. En aquest sentit, Vilella ha explicat que els propietaris de Jardiland han complert la seva part de l’acord i que, per contra, la Paeria ha respost suprimint el tram final d’aquesta línea.
 
Per aquest motiu, el regidor i portaveu popular preguntarà en la propera Comissió d’Urbanisme si l’Ajuntament de Lleida tenia previst ubicar una parada de bus de la línea L-14 davant del centre comercial Jardiland i si, en cas afirmatiu i al incomplir-ne l’acord, està previst compensar als propietaris de Jardiland per les despeses que els hi ha ocasionat l’adequació dels accessos a la parada del autobús, que ara ha quedat eliminada.
 
Finalment, Vilella ha criticat "la manca de previsió i la improvisació" amb que actua el govern de la Paeria amb el servei de bus urbà, "un fet que es posa en evidència amb la continua reducció de línies i parades sense cap criteri", ha afirmat el regidor i portaveu popular.Comentaris
Marga Martinez Solans
En relació amb la L14 de les Basses, no seria més rendible ampliar la línia, i així poder beneficiar més veïns, com els de les Urbanitzacions Terraferma, La Cerdera, Urbanitzacio Buenos Aires etc ... col · legis, cinemes, comerços, golf, hipica etc ... ja que a causa de la crisi cada dia és més difícil utilitzar el transport privat per anar a treballar, a comprar, activitats dels joves etc ... per poder promocionar el transport públic hem de tenir facilitats.

envia el comentari