Catalunya Diari

El productor de la pasta i productes de pastisseria de Mercadona es compromet a eliminar l'oli de palma dels seus productes

Grup Siro és l'empresa proveïdora del gegant valencià

 

Grup Siro, la companyia encarregada de proveir la pasta i  els productes de forn a Mercadona ha assegurat que es deixarà d'utilitzar l'oli de palma als seus productes. Així doncs, els supermercats poden convertir-se en un dels pocs on aquest tipus de greix desaparegui. A la memòria del grup del 2016 han assegurat que: «d'acord a les tendències de consum, des dels diferents negocis seguirem aprofundint en el desenvolupament de solucions més saludables: amb menors nivells de greix i sucres, amb nous cereals i altres matèries primeres, eliminant el greix de palma i additius..., entre altres».

De moment, l'empresa no ha especificat com durà a terme el procés per a eliminar l'oli de palma, durament criticat pels problemes de colesterol i cardiovasculars que comporta. A més, tampoc ha volgut especificar quan es durà a terme aquest pas, tan sols ha donat el seu compromís per fer-ho. Per la seva banda, Mercadona no s'ha pronunciat al voltant del tema i, per tant, encara no se saben els productes concrets es veuran afectats pel canvi.Grup Siro col·labora amb Mercadona des de 1998, moment en què va tancar un acord exclusiu amb el grup valencià per a créixer en volum i proveir la brioixeria. Segons Siro, això va suposar «centrar-se en la seva relació amb aquest client». Gràcies al seu treball per a l'empresa de Juan Roig, Grup Siro ha aconseguit créixer durant diversos anys tot i que durant l'últim la seva facturació ha caigut un 6%.


Comentaris

envia el comentari