Catalunya Diari

El PSC constitueix una comissió gestora a Lleida

El PSC constitueix una comissió gestora a Lleida| EP - Fotografia: Ajuntament de Lleida

La direcció del PSC ha admès la petició de l'agrupació local de Lleida de constituir una comissió gestora per assumir la direcció del partit a la ciutat, després de la crisi oberta entre l'alcalde de la ciutat, Àngel Ros, i el seu exnúmero dos al consistori Marta Camps.

Segons ha informat el PSC, el divendres la Federació de les Comarques de Lleida, Pirineu i Aran va recollir la petició de l'agrupació de Lleida perquè es designés una nova direcció, i la secretària d'Organització del PSC, Assumpta Escarp, ha designat presidenta de la comissió gestora a Lleida a Teresa Cunillera.

Cunillera és diputada per Lleida i secretària tercera de la Mesa del Congrés dels Diputats, membre del Consell Nacional del PSC, de l'Executiva del PSC de la Federació de Lleida i integrant del Comitè Federal del PSOE.

La decisió de designar una gestora conduirà a la dissolució de l'executiva del partit a la ciutat, que estava liderada fins ara precisament per Camps, que perdrà el càrrec.

Amb aquesta petició de designar una gestora, el PSC de Lleida fa pinya amb Ros, prescindeix de Camps com a líder en de l'agrupació a Lleida i tracta de passar pàgina a unes setmanes convulses.


Comentaris

envia el comentari