Catalunya Diari

S'eleven a 152 els hospitalitzats per Covid-19 a la regió sanitària de Lleida

Es manté la xifra de 19 persones a l'UCI

Hospital de Campanya a Lleida aixecat pel SEM
S'eleven a 152 els hospitalitzats per covid-19 a la regió sanitària de Lleida, una desena més que diumenge | Cedida

La xifra de pacients ingressats per covid-19 als hospitals de la Regió Sanitària de Lleida continua en augment i ja hi ha 152 persones ingressades, 10 més respecte a diumenge. Del total, 19 persones estan a l'UCI, les mateixes que en el balanç de fa 24 hores, segons ha comunicat el Departament de Salut.

Als centres habilitats per aïllar positius que estan lleus o són asimptomàtics es mantenen 87 persones. L'Hospital Arnau de Vilanova té 75 pacients amb covid-19, tres més que diumenge, dels quals nou estan a l'UCI i 66 a planta. Al Santa Maria hi ha vuit pacients, cinc dels quals a l'UCI; i a l'Hotel Salut Nastasi hi ha 14 ingressats. En la resta de centres hi ha 55 pacients, cinc a l'UCI i 50 a planta.

103 altes des de l'1 de juliol

Pel que fa a les altes, l'Arnau de Vilanova n'ha donades 103 des de l'1 de juliol i l'Hospital Universitari Santa Maria dues. En relació amb les persones aïllades en centres habilitats, a l'Hotel Rambla hi ha 35 persones (10 covids positius i 25 contactes) i a la Manreana hi ha 52 persones, totes elles amb covid-19 positiu.


Comentaris

envia el comentari