Catalunya Diari

S'eleven a 164 els hospitalitzats per covid-19 a la regió sanitària de Lleida

Hi ha 17 persones a l'UCI, dues menys

Pla general de la façana principal de l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida
S'eleven a 164 els hospitalitzats per covid-19 a la regió sanitària de Lleida, 12 més que dilluns | LleidaDiari.cat

La xifra de pacients ingressats per covid-19 als hospitals de la Regió Sanitària de Lleida continua en augment i ja hi ha 164 persones ingressades, 12 més respecte a dilluns.

Del total, 17 persones estan a l'UCI, dues menys que en el balanç de fa 24 hores, segons ha comunicat el Departament de Salut. Als centres habilitats per aïllar positius que estan lleus o són asimptomàtics hi ha 70 persones, 17 menys. L'Hospital Arnau de Vilanova té 86 pacients amb covid-19, 11 més que diumenge, dels quals nou estan a l'UCI i 77 a planta. Al Santa Maria hi ha els mateixos vuit pacients, cinc dels quals a l'UCI; i a l'Hotel Salut Nastasi hi ha 12 ingressats, dos menys.

 

L'Arnau de Vilanova ha donat 110 altes des de l'1 de juliol

En la resta de centres hi ha 58 pacients (tres més), cinc a l'UCI i 53 a planta. Pel que fa a les altes, l'Arnau de Vilanova n'ha donades 110 des de l'1 de juliol i l'Hospital Universitari Santa Maria dues. En relació amb les persones aïllades en centres habilitats, a l'Hotel Rambla hi ha 28 persones (4 covids positius i 24 contactes) i a la Manreana hi ha 42 persones, totes elles amb covid-19 positiu.


Comentaris

envia el comentari