Catalunya Diari

S'eleven fins a 196 els hospitalitzats amb coronavirus a Lleida

Hi ha 20 pacients a les UCI dels diferents centres hospitalaris

Pla general de la façana principal de l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida
El responsable de les plantes covid-19 a l'Arnau de Vilanova de Lleida alerta que la setmana que ve serà "crítica" | LleidaDiari.cat

El nombre de persones ingressades amb covid-19 als hospitals de la regió sanitària de Lleida torna a pujar i ja arriba a les 196 persones, onze més respecte a el dia anterior, segons el Departament de Salut. Les UCI dels diferents centres hospitalaris també registren un increment d'un pacient i ara ja n'hi ha 20.

Així mateix, des que va començar el rebrot al Segrià, un total de 163 persones han estat donades d'alta a l'Hospital Arnau de Vilanova, i al Santa Maria n'han estat un total de quatre. Pel que fa als centres habilitats per aïllament d'aquelles persones temporeres de la fruita o que no tenen possibilitat de confinar-se, n'hi ha 41, repartides entre l'Hotel Rambla i la casa de colònies La Manreana de Juneda.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

A l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova hi ha 77 persones ingressades

A l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova hi ha 77 persones ingressades amb coronavirus, dos més respecte dissabte. D'aquestes, 10 es troben a l'UCI i 67 a planta. A l'Hospital Universitari Santa Maria el nombre de persones ingressades s'ha incrementat en 8, passant de 24 a 32.

D'aquestes, 27 es troben a planta i 5 estan a l'UCI. D'altra banda, a l'Hotel Salut Nastasi es manté el nombre de 19 persones ingressades i a altres centres hospitalaris de la Regió Sanitària hi ha 68 persones, de les quals 5 a l'UCI i 63 a planta. Finalment, respecte als que fan l'aïllament als centres habilitats, a l'Hotel Rambla hi ha 16 persones, de les quals 2 amb covid positiu i 14 són contactes. A La Manreana hi ha 25 persones, totes amb covid positiu.


Comentaris

envia el comentari