Catalunya Diari

S'eleven fins a 203 els hospitalitzats amb coronavirus a la regió sanitària de Lleida

Hi ha 22 pacients a les UCI dels diferents centres hospitalaris

Façana de l'hospital Arnau de Vilanova de Lleida
S'eleven fins a 203 els hospitalitzats amb coronavirus a la regió sanitària de Lleida, set més que diumenge | LleidaDiari.cat

El nombre de persones ingressades amb covid-19 als hospitals de la regió sanitària de Lleida torna a pujar i ja arriba a les 203 persones, set més respecte a el dia anterior, segons el Departament de Salut. Les UCI dels diferents centres hospitalaris també registren un increment de dos pacients i ara ja n'hi ha 22.

Des que va començar el rebrot al Segrià, un total de 165 persones han estat donades d'alta a l'Hospital Arnau de Vilanova, i al Santa Maria n'han estat un total de quatre. Pel que fa als centres habilitats per aïllament d'aquelles persones temporeres de la fruita o que no tenen possibilitat de confinar-se, n'hi ha 49, repartides entre l'Hotel Rambla i la casa de colònies La Manreana de Juneda.
A l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova hi ha 85 persones ingressades amb coronavirus, vuit més respecte a diumenge.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

A l'Arnau de Vilanova, 11 es troben a l'UCI i 74 a planta

D'aquestes, 11 es troben a l'UCI i 74 a planta. A l'Hospital Universitari Santa Maria el nombre de persones ingressades s'ha incrementat de tres, passant de 32 a 35. D'aquestes, 29 es troben a planta i sis estan a l'UCI. D'altra banda, a l'Hotel Salut Nastasi baixa a 18 el nombre de persones ingressades, una menys que diumenge, i a altres centres hospitalaris de la Regió Sanitària hi ha 65 persones, de les quals cinc a l'UCI i 60 a planta.

Finalment, respecte als que fan l'aïllament als centres habilitats, a l'Hotel Rambla hi ha 16 persones, de les quals 2 amb covid positiu i 14 són contactes. A La Manreana hi ha 24 persones, totes amb covid positiu.


Comentaris

envia el comentari