Catalunya Diari

Els jubilats de Lleida denuncien que el govern del PP 'els asfixia lentament' amb les mesures econòmiques que està portant a terme

Els jubilats de Lleida denuncien que el govern del PP 'els asfixia lentament' amb les mesures econòmiques que està portant a terme| Redacció - Fotografia: UGT Terres de Lleida

 La portaveu dels pensionistes de la UGT-Terres de Lleida, Teresa Balagueró, ha assenyalat que la decisió del govern és 'injusta' i reben qui menys té. A més, ha recordat l'esforç que molts jubilats fan avui en dia per mantenir famílies que estan a l'atur, malgrat compten ja amb prestacions que es troben entre les més baixes d'Espanya.
 
El Govern del PP, després de mesos d'ambigüitats, no aplicarà la diferència entre l'IPC del mes de novembre (2,9%) i l'1% que ja va anticipar a tots els jubilats i pensionistes d'Espanya. Trenca, d’aquesta manera, els acords del Pacte de Toledo. Aquesta nova retallada se suma a les ja disminuïdes pensions a causa dels increments de l'IVA, el gas, el telèfon, l’electricitat, entre d'altres.
 
Els pensionistes i jubilats continuaran amb les seves mobilitzacions i fan una crida a concentrar-se aquest divendres i obren la convocatòria a totes les associacions i coordinadores de gent gran i pensionistes que s’hi vulguin adherir.


Comentaris

envia el comentari