Catalunya Diari

Els Mossos d'Esquadra detenen a Lleida dos homes que van cometre tres atracaments en dos dies

Els Mossos d'Esquadra detenen a Lleida dos homes que van cometre tres atracaments en dos dies| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 Entre el 17 i el 19 de desembre es van produir a Lleida tres atracaments amb un modus operandi molt similar. En tots els casos, els lladres robaven prèviament un vehicle amb el que es desplaçaven per tal de cometre els robatoris. Tot seguit, elegien a les víctimes dels atracaments, a les que intimidaven amb una arma de foc o una navalla.
 
El primer cas, es va iniciar 17 de desembre amb el robatori d'un vehicle al carrer Jaume II de Lleida. Posteriorment, van atracar una dona que passejava pel carrer Segrià i la treballadora d'una benzinera situada a la carretera LL-11. En aquests dos atracaments, van sostreure una cartera i la recaptació de la caixa enregistradora, respectivament. Després de cometre aquests dos robatoris, van abandonar el vehicle utilitzat a la partida de Llívia i li van calar foc per eliminar proves.
 
L'endemà, 18 de desembre, van tornar a sostreure un altre vehicle que es trobava estacionat al carrer Jaume II i, tot seguit, van atracar una noia que passejava pel carrer Taquígraf Martí. En aquesta ocasió, li van sostreure la bossa de mà.
 
Arran aquests fets es va muntar un ampli dispositiu per tal de localitzar i detenir als presumptes autors dels robatoris. Finalment, la matinada del passat dijous una dotació policial que participava en l'operatiu va localitzar als dos lladres quan recollien d’una paperera, situada al Riu Ebre, una bossa que contenia un revòlver.
 
Els lladres, en detectar la presència policial, van fugir a peu en direccions oposades. Poc després, es va localitzar i detenir als dos delinqüents en diferents carrers dels barri de Cap Pont de Lleida. Als detinguts se’ls va intervenir un revòlver, guants i passamuntanyes, que presumptament utilitzaven per cometre els atracaments.
 
Els detinguts van passar dissabte a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Lleida que va decretar l'ingrés a la presó de tots dos.


Comentaris

envia el comentari