Catalunya Diari

Els Mossos d'Esquadra detenen a Lleida un home per dos robatoris amb força en empreses del Segrià

Els Mossos d'Esquadra detenen a Lleida un home per dos robatoris amb força en empreses del Segrià| Text i fotografia: ACN

 


Agents dels Mossos d'Esquadra van detenir el passat 3 d'octubre un home, de 34 anys, de nacionalitat romanesa i veí de Lleida, com a presumpte autor de dos delictes de robatori amb força en empreses del Segrià.
 Els fets es remunten a finals del passat mes d'agost, quan els Mossos van tenir coneixement que havien sostret 6 pneumàtics, valorats en uns 7.500 euros, de l'interior d'una empresa del polígon industrial El Segre de Lleida.
 
La nit del 6 al 7 de setembre es va produir un altre robatori de similars característiques en una empresa situada a la carretera N-230, al terme municipal d'Almenar. En aquest cas van sostreure 33 pneumàtics de camió i remolc valorades en uns 12.000 euros.
 
Arran d'aquests fets es va obrir una investigació que va permetre recuperar, en un magatzem situat dins del terme municipal de Rosselló, una part de les rodes sostretes i denunciar a dues persones per un delicte de receptació per adquirir, a un preu molt més baix que el preu de mercat, les rodes sostretes en els dos robatoris denunciats.
 
Durant el migdia del passat 3 d'octubre els mossos van detenir, a Lleida, la persona que, presumptament, va cometre els dos robatoris a les empreses del Segrià.
 
La investigació continua oberta, atès que no es descarta que hi hagi més persones implicades en els robatoris.
 
El detingut va quedar en llibertat després de declarar a la comissaria de Lleida, amb l'obligatorietat de presentar-se davant del jutge quan sigui requerit.


Comentaris

envia el comentari