Catalunya Diari

Els Mossos d'Esquadra detenen tres homes a l'Alt Urgell per un delicte contra la salut pública

Els Mossos d'Esquadra detenen tres homes a l'Alt Urgell per un delicte contra la salut pública| Redacció - Fotografia: Mossos d'Esquadra

 Les detencions són el resultat d’una investigació iniciada fa un mes en tenir coneixement de la presència d’un grup de persones que es podia dedicar a distribuir substàncies estupefaents per la comarca de l'Alt Urgell. El passat dimecres 27 de març va concloure aquesta investigació amb la detenció a la Seu d'Urgell dels tres presumptes integrants del grup. El mateix dia es va realitzar tres entrades i perquisicions en el domicilis dels detinguts, situats al carrer Major, carrer Sant Ermengol i carrer Sant Antoni, de la mateixa població.
 
Durant la investigació es va intervenir 104 grams de cocaïna, diverses dosis d’heroïna, 100 grams de marihuana, dues armes curtes simulades, diverses armes blanques prohibides, bàscules de precisió i diversos estris per manipular les substàncies estupefaents. En un dels domicilis escorcollats es va localitzar una granada de morter de la Guerra Civil. Per aquest motiu, es va activar els serveis del TEDAX per tal de recollir i, posteriorment, destruir aquest artefacte.
 
Tot apunta que els detinguts es desplaçaven periòdicament fins a Barcelona per tal d’adquirir les drogues que després distribuïen per la comarca de l’Alt Urgell. Durant la investigació també es va intervenir un vehicle que els detinguts utilitzaven per fer aquests desplaçaments.
 
Els detinguts, que tenen antecedents, van passar a disposició judicial el 28 de març davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de La Seu d'Urgell, que va decretar presó per Aaron RT i Albert MU, i llibertat amb càrrecs pel tercer detingut.


Comentaris

envia el comentari