Catalunya Diari

Els Mossos d'Esquadra detenen un home per quatre robatoris en comerços i bars de Lleida

Els Mossos d'Esquadra detenen un home per quatre robatoris en comerços i bars de Lleida| Redacció

 La detenció és el resultat d’una investigació oberta durant el mes de febrer després de tenir coneixement d’un seguit de robatoris amb força en bars i establiments comercials a Lleida. El primer fet es va produir el 14 de gener en un bar de l'vinguda de Madrid. Un desconegut va trencar la porta de vidre i es va emportar la caixa enregistradora i ampolles de licors.
 
A principis de febrer es van produir dos robatoris més, en un comerç del carrer Lluís Companys, d'on no es van emportar res, i en un comerç de l'avinguda Pius XII, d'on novament van fracturar el vidre i es van emportar la caixa enregistradora, un telèfon i un ordinador. Finalment, el diumenge 10 de febrer, van robar en un bar de la part baixa de Rambla d'Aragó i, amb el mateix sistema, es van emportar la caixa. Tot apuntava que l'autor de tots aquests fets era la mateixa persona.
 
Els mossos van establir un dispositiu específic de control per la zona que va permetre, la matinada del dilluns, detenir al presumpte autor quan caminava pel Passeig de Ronda, a l'alçada de Pius XII. En el moment de la seva detenció se li va intervenir un martell que portava amagat en la mànega de l’abric. Tot apunta, que utilitzava aquesta eina per fracturar el vidre dels establiments on robava.
 
El detingut, amb antecedents per fets similars, va passar dimecres a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Lleida.


Comentaris

envia el comentari