Catalunya Diari

Els Mossos d’Esquadra detenen un jove per quatre robatoris amb força en comerços de Lleida

Els Mossos d’Esquadra detenen un jove per quatre robatoris amb força en comerços de Lleida| Redacció

 Durant la segona quinzena de febrer es van produir una sèrie de robatoris en establiments comercials de Lleida, tots ells amb idèntiques característiques. Els fets es perpetraven al migdia, franja horària en la qual alguns comerços tanquen la porta però no baixen la reixa metàl·lica. Els lladres trencaven algun dels vidres de la porta o aparador per accedir a l’interior de l’establiment. Un cop dins, forçaven la caixa enregistradora per sostraure la recaptació.
 
Després de l’estudi de tots els indicis recopilats en els diferents comerços, els investigadors van identificar els presumptes autors dels robatoris. El passat dilluns els Mossos van detenir a Ricardo GC, com a presumpte autor dels quatre robatoris, i dimecres a Francisco Manuel JG com a coautor d’un d’ells.
 
Els robatoris els van cometre en una botiga de llaminadures del carrer Bisbe Matin Ruano, on va col·laborar Francisco Manuel JG, en un comerç del carrer Acadèmia, en una pastisseria d'Humbert Torres i en una copisteria del carrer Bisbe Messeguer. En dos d’ells, els agents van trobar la pedra amb la que van trancar els vidres i es van recuperar dues caixes enregistradores que havien llençat al carrer un cop havien forçat el calaix.
 
Es dóna la circumstància que Ricardo GC va ser detingut el passat 11 de febrer com a presumpte autor de quatre robatoris amb força en establiments de la ciutat de Lleida. En aquella ocasió el jove duia amagat en la mànega de la jaqueta un martell amb el que presumptament fracturava els vidres.
 
Els detinguts, amb antecedents per fets similars, passaran aquest dijous a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Lleida.Comentaris

envia el comentari