Catalunya Diari

Els Mossos d'Esquadra detenen una dona per diversos robatoris en un hospital de Lleida

Els Mossos d'Esquadra detenen una dona per diversos robatoris en un hospital de Lleida| Redacció - Fotografia: L. Biela (Arxiu)

 La detenció és fruit d’una investigació oberta a principis d’aquest mes d’octubre, arran d’uns robatoris que en van produir en un hospital del carrer Acadèmia de Lleida. Els dies 3 i 7 d’octubre algú va forçar la porta d’accés al centre i de diverses habitacions va sostraure dos televisors, un reproductor de DVD i roba. El 14 d’octubre, van furtar un televisor d’una altra habitació, aprofitant que el malalt estava a la sala d’esbarjo.
 
Després de diverses indagacions, els investigadors van determinar que tots els fets havien estat comesos per la mateixa persona, la qual ja era coneguda per altres casos similars que s’havien perpetrat en diversos hospitals de Lleida.
 
La dona va ser localitzada i detinguda durant la tarda de dimarts a la plaça del Dipòsit de Lleida. També se li imputa una temptativa de robatori amb força del passat diumenge, al mateix hospital. En aquest cas va fugir sense sostraure res, després de ser sorpresa pel vigilant de seguretat del centre.
 
La detinguda, que té nombrosos antecedents per delictes contra el patrimoni, passarà avui divendres a disposició judicial al jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia a Lleida.


Comentaris

envia el comentari