Catalunya Diari

Els Mossos d'Esquadra identifiquen el nen que va creuar l'arc del pont de l'antiga N-II

Els Mossos d'Esquadra identifiquen el nen que va creuar l'arc del pont de l'antiga N-II| EP - Fotografia: Youtube

 

Els Mossos d'Esquadra han identificat aquest dimecres al nen de Lleida que apareix en un vídeo creuant l'arc que subjecta la passarel·la de vianants, de 12 metres d'altura, sobre la carretera de Saragossa, l'antiga N-II.

Segons han informat fonts de la investigació, es tracta d'un menor de dotze anys del barri de la Mariola del que ja té registres la Fiscalia de menors. La seva identificació ha estat possible gràcies a l'avís d'una mestra, que ha reconegut al nen al vídeo, de manera que la policia catalana prepara un informe per remetre'l a la Fiscalia i a la Direcció General d'Atenció a la Infància.
 
La xarxa social Youtube ha eliminat finalment les imatges en què es veu el menor primer a quatre grapes per l'estructura i finalment a peu i ha penjat el següent missatge: "Aquest vídeo s'ha retirat a causa de que el seu contingut infringeix els termes d'ús de la xarxa".
 
Per la seva banda, el Consistori ha assenyalat que les estructures de ferro que va instal·lar el Ministeri de Foment l'any 2004 per impedir l'accés al pont són segures.


Comentaris

envia el comentari